Search
Close this search box.

İMAM-HATİP LİSESİYLE İFAM’I OKUMAK İSTEYEN GENÇLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT!

İMAM-HATİP LİSESİYLE BİRLİKTE KENDİNİ İSLÂMÎ İLİMLER ALANINDA GELİŞTİRMEK İSTEYEN GENÇLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT!

İslam’ı, Keşmirî ve Kevserî’de ilim, Nedvî ve Necip Fazıl’da fikir, Ali Haydar Efendi’de zühd, II. Abdulhamid’te feraset, İmam Şamil’de cihad, Hasan el Benna’da aksiyon olarak gören gençler yetiştirmeyi gaye edinen İLMİ VE FİKRİ ARAŞTIRMALAR MERKEZİ İMAM-HATİP BÖLÜMÜNÜN yeni dönem başvuruları başlamıştır. 

İslam Ümmeti’nin İlmî mirası ve Alem-i İslam’daki muasır ilim merkezleri incelenerek telif edilen müfredatıyla İFAM, İmam-hatip lisesinde örgün öğrenim görenlere Kur’an-ı Kerîm’i ve Sünnet-i Seniyye’yi sorgulayan değil, Kur’an ve Sünnet çerçevesinde çağı sorgulayan, bu çerçevede çözümler üreten bir idrakle meseleleri tahlil eden, İslam’ın çağa tatbikinde rol alan istikamet sahibi alimler/akademisyenler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

İmam-hatip lisesini örgün olarak okuyup, beraberinde kendini İslâmî ilimler alanında kendini geliştirmek isteyen siz genç kardeşlerimizi yeni dönemde bekliyoruz!

Kontenjanlarımız sınırlı olup başvuru şartları ön kayıt formunda yer almaktadır.

Detaylı Bilgi için:

0530 304 8447

0539 437 0514

IFrame

Paylaş:

Diğer

DUYURU- SERTİFİKA HAKKINDA

2024 Ramazan Programı Sertifikası Hakkında Duyuru Şuanda sertifika alınamamaktadır. Sertifika sistemimizde çalışma mevcuttur. Çalışma bu hafta tamamlanacak olup, programa başvuru yaptığınız e-posta adresine veya cep