Search
Close this search box.

100 BÜYÜKBAŞ KURBAN İLİM TALEBELERİ İÇİN KESİLDİ

 

İFAM’da her yıl olduğu gibi bu yıl da hayır sahibi mü’minlerin bağışlamış olduğu kurbanlar ilim talebeleri için kesildi.

İFAM’da Kurban Bayram’ı her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun geçti. Kurban ibadetinin îfası için İFAM’a vekalet veren yüzlerce hayır sahibi mü’minin hisselerinden oluşan 100 büyükbaş hayvan kesilerek ilim talebelerinin istifadesi için hazır hale getirildi. Kurbanlar profesyonel ekiplerce titizlikle kesilip soğuk hava depolarında muhâfaza altına alındı.

Yıl boyu İFAM’da tahsil gören ilim talebelerinin et ihtiyaçları büyük oranda Kurban Bayramı’nda yapılan bağışlarla karşılanıyor. Bu yıl da bağışlarıyla bize destek olan kardeşlerimize şükranlarımızı arz eder kendilerine Rabbimizden iki cihan saadeti niyaz ederiz.

 

Paylaş:

Diğer

Halit Ertuğrul’dan İFAM’a Ziyaret

Eğitimci-yazar Halit Ertuğrul, İFAM’ı ziyaret ederek İhsan Şenocak Hoca ile bir araya geldi. Ziyaretin ardından İFAM öğrencileriyle gerçekleştirdiği samimi hasbihalde eğitim, öğretmenlik ve öğrenci ilişkileri

Ahmet Kavlak Hoca’dan İFAM’a Ziyaret

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Kavlak hocamız İFAM’ı ziyaret ederek ilim talebeleri ile bir araya geldi. Ziyareti kapsamında hem hocalarımızla hem