Search
Close this search box.

İFAM 2023-2024 YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞVURULARI BAŞLADI


İslâm’ı, Keşmirî ve Kevserî’de ilim, Nedvî ve Necip Fazıl’da fikir, Ali Haydar Efendi’de zühd, II. Abdulhamid’te feraset, İmam Şâmil’de cihad, Hasan el-Bennâ’da aksiyon olarak gören gençler yetiştirmeyi gaye edinen “İLMİ VE FİKRİ ARAŞTIRMALAR MERKEZİ’NİN” yeni dönem kayıtları başlıyor.

İslâmi İlimler Eğitimi almak isteyen gençler!
-Üniversiteyi açıköğretimden okuyan tüm kardeşlerimiz
-Liseyi açıktan okuyan hafızlık belgesini almış kardeşlerimiz için -KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!

İslâm Ümmeti’nin ilmî mirası ve Âlem-i İslâm’daki muasır ilim merkezleri incelenerek telif edilen müfredatıyla İFAM, Üniversite ve Lisede öğrenim görenlere Kur’an-ı Kerîm’i ve Sünnet-i Seniyye’yi sorgulayan değil, Kur’ân ve Sünnet çerçevesinde çağı sorgulayan, bu çerçevede çözümler üreten bir idrakle meseleleri tahlil eden, İslâm’ın çağa tatbikinde rol alan istikamet sahibi âlimler/akademisyenler yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Merkezi Samsun olmak üzere Türkiye’nin muhtelif illerinde bulunan 15 şube ve temsilciliğiyle eğitime hazır halde siz ilim taliplerini beklemektedir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Detaylı bilgi önümüzdeki günlerde www.ifam.com.tr‘de yayınlanacaktır. Takipte kalın.

BAŞVURU TARİHİ: 09.06.2023 – 05.07.2023


Paylaş:

Diğer

HASAN EFENDİ HAZRETLERİ’Nİ DAR-ı BEKAYA UĞURLADIK

Ahirete irtihal eden, Mahmud Efendi Hazretleri’nin halifesi İsmailağa Dergahı’nın son şeyhi Hasan Efendi Hazretleri’nin cenazesi Fatih Camii’nde kılınarak Edirnekapı Sakızağacı mezarlığında defnedildi. Yüzbinlerin hüsn-ü şehadetini

DUYURU- SERTİFİKA HAKKINDA

2024 Ramazan Programı Sertifikası Hakkında Duyuru Şuanda sertifika alınamamaktadır. Sertifika sistemimizde çalışma mevcuttur. Çalışma bu hafta tamamlanacak olup, programa başvuru yaptığınız e-posta adresine veya cep