Search
Close this search box.

YENİDEN DİRİLİŞ SENİNLE OLACAK !

İfam talebeleri, diriliş neferleri olduklarına dair ahidlerini tazelemek adına, İfam Akıncılar Spor Alanında “Uhuvvet Programı” tertib ettiler.

Ümmetin derdini omuzlarında hisseden İfam talebeleri, yoğun ders programları arasında, birbirleriyle olan münasebetlerini kuvvetlendirmek ve ümmete hizmet noktasında gayretlerinin fevkinde çalışacaklarına dair birbirlerine söz vermek adına bir araya geldiler.

Şiirler, ezgiler ve marşlar okunan program, İhsan Şenocak Hocaefendi’nin hitabıyla sona erdi.

Paylaş:

Diğer

İFAM RAMAZAN’DA ÜÇ ÜLKEDEYDİ

İFAM olarak Alem-i İslam’ın muhtelif bölgelerindeki Müslümanlarla kardeşlik bağlarımızı güçlendirmeye ve ihtiyaç sahiplerine Müslümanların emanetlerini ulaştırmaya devam ediyoruz. Gazze’de 7 Ekim’den bu yana devam eden

İFAM’DA İFTAR COŞKUSU

İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi (İFAM), Ramazan ayının manevi ikliminde düzenlediği iftar organizasyonunda kıymetli ilim ehlini ve istikbalin teminatı talebeleri aynı sofrada buluşturdu. Programa Dr.