Search
Close this search box.

2022 UZEM Canlı Sistem Kayıtları Hakkında

  • Sevgili kardeşlerimiz Allah nasip ederse 2022 yılı ekim ayı içerisinde hazırlık döneminin sona ermesi ile hazırlık dönemine katılan kardeşlerimiz arasından sıralama yaparak canlı sistem için öğrenci alımı yapacağız.
  • Canlı sisteme katılmaya hak kazanan kardeşlerimiz 1. sınıftan devam edeceklerdir.
  • Bu sene için canlı sisteme, yalnızca hazırlık dönemi derslerine katılan kardeşlerimiz arasından seçim yapılacaktır. Bunun dışında yeni kayıt alınmayacaktır.
  • Yeni dönemde dersler youtube üzerinden işlenmeyecektir. Çok daha detaylı bir uzaktan eğitim sistemi kurulmuştur. Bu sistemde öğrencilerle sınıflar halinde ders işlenecektir. Söz konusu sistemde Microsoft’un Teams altyapısı ve kendi özel yazılımımız kullanılmıştır.
  • İFAM UZEM’den sonradan haberdar olan kardeşlerimiz 2022 yılı Ekim ayında başlayacak bu yeni dönem için kayıt yaptırmak isterler ise kur sistemine kayıt olabilirler.
  • Bir sonraki yıl 2023 Ekim ayında ise bu canlı sisteme kayıt olan kardeşlerimiz Allah’ın izin ile 2. sınıfa geçmiş olacaklardır.  O sene yani 2023 yılında yeni kayıt yaptıracak olan talebelerimiz için hazırlık dönemi olmayacaktır. Onlar 1. sınıftan başlayacaklardır. Ancak canlı sistem için öğrenci alımı yapılırken bir seviye tespit sınavı yapılacak ve alımlar buna göre sağlanacaktır. (BU MADDE 2023 YILI KAYITLARI İLE ALAKALIDIR.)
  • Bu sene 2022 yılı ekim ayı içerisinde sistemi aktif hale getireceğiz. Ancak sistem ile alakalı fikriniz oluşması açısından aşağıda yer alan soruları incelemeniz önemle tavsiye edilir.

Canlı Sistem Sıkça Sorulan Sorular

 

 

Paylaş:

Diğer

6. Uluslararası Gençlik Buluşması

Filistin Âlimler Birliği öncülüğünde 6.sı düzenlenen “Uluslararası Gençlik Buluşması” bugün itibariyle Samsun merkez İFAM binamızda başladı. Kıymetli alimlerin, alanlarında mütehassıs akademisyenlerin ve 40’tan fazla ülkeden